Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Παιδικό Κουτί Βάπτισης


Σε αυτό το ποστ, θα σας παρουσιάσω ένα διαφορετικό κουτί βάπτισης από αυτά που γνωρίζετε και έχετε δει μέχρι σήμερα. Ένα παιδικό, αναμνηστικό κουτί βάπτισης για να φυλάξετε όλες τις όμορφες στιγμές από τη βάπτιση του μωρού σας, αλλά και από άλλες όμορφες στιγμές της ζωής του.

Στο Αναμνηστικό Κουτί Βάπτισης μπορείτε να φυλάξετε τη μπομπονιέρα βάπτισης, το προσκλητήριο και φωτογραφία από τη βάπτιση του παιδιού σας.



Μπορείτε ακόμη να διατηρήσετε ζωντανές τις αναμνήσεις από την σπουδαία ημέρα γέννησης του μωρού σας, με την πρώτη φωτογραφία του, το βραχιολάκι του μαιευτηρίου και φυσικά ό,τι άλλο συνηθίζεται ως έθιμο, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να κρατήσετε εσείς ως αναμνηστικό.

Τα αναμνηστικά κουτιά είναι ξύλινες χειροποίητες κατασκευές, ζωγραφισμένες στο χέρι από εμένα με το θέμα της βάπτισης ή και της μπομπονιέρας. Στα δείγματα που έχω ετοιμάσει, θα δείτε για τα αγοράκια με θέμα τον πειρατή ενώ για τα κοριτσάκια έχω ζωγραφίσει νεράιδες.

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το Αναμνηστικό Κουτί Βάπτισης και να μου καταθέσετε, αν φυσικά επιθυμείτε το σχόλιό σας

Αν ενδιαφέρεστε για το δικό σας Παιδικό Κουτί Αναμνήσεων Βάπτισης με θέμα από τη βάπτιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6906058555  - 211.4019142