ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΘΗΚΕΣ

Στο eshop JasmineArt θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από χειροποίητες στεφανοθήκες.

Ξύλινες στεφανοθήκες ζωγραφισμένες στο χέρι, αλλά και ασημένιες στεφανοθήκες. Μπορώ να σας ετοιμάσω  χειροποίητες στεφανοθήκες κατά παραγγελία, όπως εσείς τις προτιμάτε με αλπακά ή με ζωγραφιστά σχέδια που εσείς προτείνετε.
Οι διαστάσεις τους είναι 31cm πλάτος Χ 33 cm ύψος. Ωστόσο, κατά παραγγελία μπορώ να τις φτιάξω σε όποιο μέγεθος θέλετε. Το ίδιο ισχύει για το εσωτερικό ντύσιμο της στεφανοθήκης που μπορεί να είναι από δαντέλα, σατέν, οργαντίνα, μεταξωτό ύφασμα ή όποιο άλλο υλικό προτιμάτε.

Μπορεί να γίνει σε μεγαλύτερη ή μικρότερη διάσταση ακόμη, αλλά και με ραφάκι ώστε να φυλάξετε εκτός από τα στέφανα γάμου, τη μπομπονιέρα του γάμου σας, αλλά και το προσκλητήριο του γάμου.
Για περισσότερες πληροφορίες και σχέδια επικοινωνήστε μαζί μου στο: 6984475404 ή επισκεφθείτε το JasmineArt Χειροποίητα, Εβρου 11 στο Αιγάλεω (κοντά στον σταθμό του Μετρό Αγία Μαρίνα)

Εκτός από τις χειροποίητες, ζωγραφιστές στεφανοθήκες, μπορείτε στο κατάστημα JasmineArt να βρείτε και ασημένιες στεφανοθήκες 925 (ξύλο και ασήμι) σε διάφορα σχέδια.


Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε αγορά δείτε τιμές για Χειροποίητες Στεφανοθήκες από το JasmineART.gr