Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Feng Shui Μπομπονιέρες Γάμου

Μπομπονιέρες γάμου με σύμβολα Φενγκ Σουι
Λένε πως «Ζωή είναι να μάθουμε να χορεύουμε με την ενέργεια του σύμπαντος και το Φενγκ Σούι είναι τα βήματα του χορού...».

Κατά πολλούς το Φενγκ Σουι προσφέρει τις βασικές αρχές για να απομακρύνουμε την αρνητική ενέργεια και να αυξήσουμε τη θετική.









Οι μπομπονιέρες γάμου που σας παρουσιάζω βασίζονται σε στοιχεία Φενγκ Σούι για να αντλήσετε τις δυνάμεις που συμβολίζει το κάθε αντικείμενο και να αυξήσετε το θετικό «τσι»

Μπομπονιέρες Στέμμα
Το στέμμα συμβολίζει τον πλούτο και φέρνει ισχύ και εξουσία.
Μπομπονιέρα Παγόνι – καρφίτσα.
Το Παγόνι σύμφωνα με το Feng Shui συμβολίζει την αιώνια αγάπη. Τα 100 μάτια στην ουρά του παγονιού μπορεί να φέρουν τύχη, να κάνουν τον κόσμο να σας θαυμάσει και να προσελκύσει θετικά κίνητρα από άλλους ανθρώπους. Επιπλέον, τα 100 μάτια του παγονιού μπορούν να προστατεύσουν από καταστροφές και κινδύνους.



Μπομπονιέρα Χελώνα
Οι χελώνες θεωρούνται φύλακες της καλής ενέργειας του feng shui. Ιδιαίτερα οι μεταλλικές χελώνες βοηθούν στην εξέλιξη και επαγγελματική επιτυχία ενός ατόμου.


Μπομπονιέρα Ρόδι

Επειδή το ρόδι είναι γεμάτο με χυμώδεις σπόρους, στο feng shui συμβολίζει την ευκαρπία. Ακόμη, το ρόδι συμβολίζει την ευτυχία στην οικογένεια και καλή τύχη στους απόγονους. Σύμβουλοι Feng Shui προτρέπουν τα νεοπαντρεμένα ζευγάρια να έχουν στο σπίτι τους πίνακες με ρόδια για να προσελκύσουν καλή τύχη και πολλά, υγιή παιδιά
Αυτά και πολλά ακόμη σχέδια για Φενγκ Σούι μπομπονιέρες γάμου θα βρείτε στη συλλογή JasmineART

 

JasmineART Χειροποίητα, Εβρου 11 -Αιγάλεω | 6906058555 - 211.4019142
Επικοινωνήστε μαζί μου ή ελάτε από το Κατάστημα Χειροποίητων JasmineArt για να βρούμε μαζί την ιδανική μπομπονιέρα για τον γάμο σας ή τη βάπτιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε το σχόλιο σας.